CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Thursday, April 7, 2011

Twenty four/seven, I'm exhausted.

*assalamualaikum*

agak agak dah berapa lama aku tk update? err aku pon tktau. aku busy gila minggu ni. lawan netball minggu depan tapi rasa macam useless jugak penat main sampai nak pitam, padahal ramai lagi yang expert kan. aku ni hanya salah seorang ahli netball yang ketot, lembik, lemah dan sebagainya. its okay, aku akan tetap support netball semampu yang boleh sebab netball ialah satusatunya sukan/permainan kat keat hwa yang dimonopoli oleh pelajar melayu semata mata.

to Syafiq Herman. my best friend forever, dulu kini dan selamanya. sepanjang sembilan tahun kawan dengan hang. aku akui aku sayang hang sangat sangat. you are the most amazing friend I've ever known on earth.

happy 15th birthday syafiq. selamanya hang kawan aku. jangan senang senang nak biaq persahabatan selama sembilan tahun ni putuih :) aku kakak hang dan hang adik aku. insyaAllah kalau rezeki lebih aku beli hadiah. sekarang ni aku tengah kering. aku tk janji tapi aku cuba. and again, happy birthday. jom doa ramai ramai supaya kita semua dapat LAPAN A dalam PMR nanti. oyeah. sayang hang syafiq <3

p/s: sorry sebab lambat wish. dulu hang countdown masa birthday aku kan. sorry sangat. serius aku lupa. tk tipu. busy gila..

okay, nak cerita apa lagi? kelmarin pergi stadium. oh cerita ni tk syok. ni mai nak habaq, aku menyesal yang teramat sebab pi stadium kemarin. cuma ada a few perbarisan. then band kolej +asma main alat music tu lepastu hujan. aku cuma menjadi sebuah patung tk berguna, ikut kawan kawan aku ke sana ke mari tanpa banyak soal. depa duduk, aku duduk. depa jalan, aku jalan. depa nak tumpang, aku kasi. depa ke tandas, aku pon ke tandas. last but not least, depa sembang, aku hanya diam, dengar dan tengok saje. agak agak best dak? mesti tk kan. macam orang bodoh pegi stadium kemarin. kalau lah aku tk pegi. bahagia dok rumah. semua layan aku kat rumah :)

perkembangan aku setakat ni, teramatlah serabut. dah dua hari aku tk masok kelas. semua ni gara gara nak belatih netball sebab minggu depan dah lawan. aku pegi training hanya untuk menyokong, sebab siapalah aku di mata ahli netball yang lain, hanya sekadar menurut apa yang orang suruh.

perkembangan aku dan TOP, alhamdulillah tkdak apa apa yang buruk. semuanya berjalan lancar ehehehe.

tadi sembang dengan Puan Noraini. beliau kata tarikh PMR sama ada 4 oktober atau 5 oktober iaitu lima bulan dari sekarang (tk kira bulan april). hahah jangan tanya aku target berapa a. this year attitude aku sangat terok. kerap keluaq, malas, tk study, selalu saja over confident etc. kalau aku dapat 8A pon, berdasarkan apa yang aku usaha setakat ni, boleh dikatakan hanya nasib semata mata. kecualilah kalau aku usaha sekuat kuatnya dari sekarang sampai oktober nanti. insyaAllah.

apa apa pon, lepas habis lawan netball minggu depan, jangan sesapa kacau aku. aku nak dok dalam kelas sepanjang PMP. jumaat sabtu insyaAllah kalau tkdak apa apa, aku akan pi.

Thanks for reading.

3 komen di sini:

Ikhwan..Mokhzani said...

what a good friend you are...=)
you never forget your friend..=)
good luck for PMR

Ikhwan..Mokhzani said...

aku rasa aku nmpk hang kat stadium btul ka?

Silminos said...

hahaha thank you for the compliment and the wish :) yes aku ada kat stadium kemaren, with a white shirt and black scarf. :)

Post a Comment