CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Thursday, March 31, 2011

Can I?

*assalamualaikum*

boleh tak kalau aku buat kerja kursus sejarah yang bertajuk Majlis Bandaraya Alor Setar (MBAS) ni, then hantar saja kat cikgu sejarah aku?

semua jadi mudah. masokkan gambaq berkenaan, cari kat internet maklumat berkenaan, taip ja sejarah MBAS dalam blog dan PUBLISH POST seterusnya hantar entri tersebut. takla serabut sangat kepala otak aku.

alahai. masa PMR ni lah kalot nak buat segala kerja kursus benda alah ni. -,-

terjejas jadual belajaq aku disebabkan nak buat kerja kursus ni tau? macam mana kalau aku pulun buat tapi tk dapat cemerlang? hariku akan dipenuhi dengan maki hamun.

ok bye.

2 komen di sini:

Post a Comment