CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Monday, January 31, 2011

Thank You.

atas permintaan orang tertentu. dan juga atas dasar rasa menghargai atas pemberian kawan kawan. aku buat juga entri ni. bukan untuk menunjuk nunjuk tapi sekadar suka suka. hehe I am happy. Thank you very much, friends.

muka depan kad pemberian mama tercinta :)


dapat baca kan apa yang mama tulis. woot woot ~


shawl ungu pemberian muhammad syafiq bin herman. weeeha thanks syafiq!


beg handphone yang comel daripada nur zuriyaty binti makmur. sesuai la. beg ni comel macam aku. pandai aby pilih. hehehe wink wink ;)


purse yang sempoi oleh luqman harith bin padzil (tak sure eja nama bapak lu betoi ka dak haha) suka la purse ni. thankyou areth :)

kad ucapan birthday paling bangang penah aku jumpak. hahaha. buatan sendirian berhad oleh dalila athirah binti n.hashim. hang gila tau dak. tapi aku sayang jugak. hehe.


ini dia, kad birthday sempoi semestinya buatan tangan syaza. berdasarkan kad ni dah dapat bayang perangai dia yang teramat serabut tu. hahahaha.

ini pemandangan dari belakang hadiah yang diberikan hasil perkongsian wang oleh syaza masturina binti shamsuri dan juga dalila athirah. ada signature kami berlima. nak tengok depan? jeng jeng jeng...


from left to right : Siti Silmina 'Izzan, Syaza Masturina, Nur Zuriyaty, Siti Khadijah & Dalila Athirah. my besties, dunia dan akhirat. I Love My Girls :)



.forever.

9 komen di sini:

mr.okey.dokey said...

nanti bila bila kita keluaq , hg pakai semua hadiah yg kami semua bagi ni . bagi lengkap :)

dalila aka dalilos said...

ap x nmpak tulisan kecik2 yg aku tulis tu..d mna kcnggihan nset ang??
owh tidak dunia! lihat lah!!

Silminos said...

syafiq; aku masih tk reti lilit shawl yang hang bagi. harap bersabar. hahaha dan lagi satu hadiah hat dalila & syaza bagi aku tk boleh pakai cuma boleh bawak. haha

dalila; awai2 tkmau scan. kan lagi canggih. haha

mr.okey.dokey said...

dalila : hg duk buat terok apa . haha . Btw , chantek kad ucapan hg buat tu .

Siti : takpa bwa ja hadiah dpa kemana saja hg pergi.. Tengok dkt youtube mcm mana nk pakai tu.. Oh lupa tadi masa verification code comen tu yg dia keluaq huru "missu" mcm tatau ja aku rindu hg..

mr.okey.dokey said...

huruf**

Silminos said...

wolahmak terer la verification code kat blog aku ni kan. ish ish toksah habaq aku tau sebab aku pun rindu hang juga. tkpa esok kita jumpak. haha ;)

arethLUQMAN said...

hoyeahhh ! samas - samas :)

dalila aka dalilos said...

syafiq, trima kaseh. hehehe..
ntok mmbr aku yg ngek tu! 2 tahun lpaih brturut2 x bg pa..
so bg r gk ton nyh. wlopon share. amat brmkna tu.

Silminos said...

luqman; betoi kan nama bapak hang. aku tau ak terer. toksah habaq. hehe..

dalilos; sedaq gak ang urh 2 taun tk bagi hadiah kat aku. ingatkan wat2 lupa. haha.. of course hadiah tu bemakna. nanti aku boh gambaq kita hat comey2 narh.

Post a Comment