CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Saturday, January 29, 2011

29 January 2011

yesterday was my birthday. and I am proud to announce that I am already fiften and I'm gonna have my PMR this year. hope everthing will be fine. I'm hoping that my life would be much better after this.

first of all, nak ucapkan A VERY BIG THANK YOU kepada semua yang tak lupa untuk wish birthday kat aku. nak sebut satu satu pun berjela, beratus orang yang wish aku pun tak ingat. family, kawan sekolah, kawan facebook, kawan lama, ex, 'yang terkini' dan macam macam lagi. thank you very much. walaupun sekadar ucapan HAPPY BIRTHDAY, aku sangatah happy. sebab benda ni setahun sekali. walaupun wall aku kat facebook, msg dalam fon penuh berjela dengan ucapan orang, aku tak rimas tapi aku syok. rasa dihargai. orang sanggup call, text & singgah wall aku untuk wish birthday. thanks a lot. sayang semuanya :)

lagi satu, terima kasih jugak yang sanggup bersusah payah mengurangkan fulus masing masing untuk bagi hadiah kat aku. wah wah terharu gila. aku tak mintak pun but after all hadiah yang aku dapat semua comel comel belaka. aku suka. tak kirala mahal atau dak, tu belakang cerita. dah orang bagi tu, alhamdulillah. sekali lagi terima kasih :)

malam tu, tepat 11.30 malam aku online facebook. ada 4 orang yang sedang countdown birthday aku (kalau ada yang lain, maaf mungkin aku tak perasan) iaitu Syafiq Herman, Luqman Harith, Afiff Aiman & Hasif Hafiz. woot wooot terharu gila. ada jugak yang wish sebelum 12 tengah malam iaitu Aina Nadhirah Shobri, beliau terpaksa off. alah tak kisah sapa yang wish awal ataupun lewat, sama special ja semua. tepat pukul 12, aku biar ja facebook aku, dan aku biar fon aku. satu demi satu notifications mula naik. msg pun mula masuk. apa lagi sengih lebar la aku.

start dari situ sampai la tadi ni, kerja aku bila bukak facebook ialah like wall post orang dan komen THANKS. tapi aku suka. memang tabiat aku, setiap kali birthday aku walaupun nothing special macam party ka apa, mesti aku excited, taktau pasaipa. hahaha. tak sangka tahun ni aku dah lima belas. woot rasa macam besaq gila dah. standard la budak besaq mana dapat hadiah banyak banyak dah. tapi hari selasa ni abah dah promise nak belanja aku shopping baju. semuanya ditanggung beres oleh abah. penghantaran pergi balik, duit, peneman aku semuanya abah. hehehe ni yang syok ni.

apa apa pun, birthday aku dah lepas. hari ni dah 30 Januari 2011. tahun depan 16 pulak, insyaAllah kalau panjang umur. boleh ambik lesen. hahahaha sembang, lepas accident nak try bawak motot, baru pegang handle tangan dah jadik parkinson. takpala kalau tak lepas motor amik kereta terus. baru layan, ada bumbung. hahaha.

p/s: hari hari kat sekolah, ada saja orang yang teguq. ada yang kata "TAK KALOT" dan ada jugak yang kata "SAKAN MAIN BUAIAN." tedengaq jugak yang cakap "MACAM BUDAK TAK BETOI." fuhh famous gila lepas video tu selamat diupload oleh aku. serious macam bangang video tu. langsung takdak control cun, buat buat ka apa. video tu memang tahap jujur gila. hahahaha buat bising kat sana, gelak sakan macam nak pecah perut padahal kiri kanan depan kawasan perumahan. belakang buaian tu pulak surau. memang tak senonoh. hahaha.

BIRTHDAY ON FEBRUARY : SITI SUFEAHANI 'IZZAN, MUHAMMAD IKHWAN HAKIM, AMIRAH, WAN NUR SYAFIQAH, NURLINA. ada lagi?

3 komen di sini:

mr.okey.dokey said...

sharifah sarah nazifa syed ilham aka bulat . Haha

Silminos said...

sarah bulan februari kaah?

mr.okey.dokey said...

yaap , 3 febuari kalau xsilap aku..

Post a Comment