CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Sunday, December 19, 2010

Narnia Narnia Narnia ~

hello :)

huh! hari ni aman. tadak sesapa yang mengganggu. begitu jugak kemaren. tadak mesej mesej yang menyakitkan jiwa dan menyerabotkan kepala otak. cuma ada 2 mesej sesat yang telah sampai ke henpon merah kesayangan aku ni. dua2 mesej tu dari number yang sama. UNKNOWN. hahaha. tadak ar mesej jiwang. hat yang first tu pedia taktau aku pun dah lupa. hat second dia kata, "ok. bubye. take care yea." oh prihatin sunggoh hang norh. takenai aku pun tetiba boleyh kata take care. hahaha. aku tak balaih pun. wat rugi kredit aku jaa. satgi habeh lak nak msg ngan mattop kesayangan. hehehe..

kemaren hari sabtu. dahla customer ramai nak mampoih. balek tuu aku taleyh tidoq lak. payah sunggoh mata aku ni nak tutop time2 petang yang rendang ni. tataw ar sepa. dah tu aku pun tak ketahuan hala nak wat natang pa. ngadap laptop ar jawabnya. tu gunanya ada facebook. login ja bila boring. aku wat pa tataw kat fb maren. ntah aku pun tak ingat daa. pahtu mama calling2 kata sat nak mai amek pi rumah dia. ohh nak kemaih ar tu. tapa tapa. aku redha. hahaha.

nak bagi pendek stori *(tok aku dah hingaq bukak tenet lama2, hahaha dia kata sejam 3 ringgit)* selesai dah kemaih serba sedikit rumah mama. aku sapu sawang & mop lantai. hoi! jangan men2. rumah bukan besaq bilik stor! lenguh kot leher aku dok telangut teteleng sapu sawang. lepaih tu sakit pinggang lak tetunduk tunduk mop lantai. adoi! aku give up takat tu ja. ngan letih keja tak habeh, nak kerah tenaga kemaih rumah lak. apa guna mama anak ramai. bagi orang len lak. haha. aku pun BOOOM landing ataih katil. fuh! nikmat dapat merehatkan segala sendi dan otot. mata pun layu.

pahtu mama kata nak belanja tengok narnia. fuh! aku orang pertama yang jerit! hahahaha. pahtu mama kata, "esok bawak ijan sorang dahla." baru yang lain pakat wat muka tak puaih hati & respon. haa ni baru semua pakat respon. tadi masing2 blur ja. sorang2 aku ja yang syok lebeh sampai angkat tangan. huh! tak bek wat aku ceni. rasa budak2 gila. hahaha

dan dipendekkan lagi *(tok aku makin hingaq. haaha)* esok tu kami pun tengok ar narnia iaitu petang tadi. fuh best keyla vavy! hahaha. dah ar hero dia ensem. nama pa tataw. caspian tak silap aku. rambut panjang. menyentap kalbu. naseb dia kapiaq. hahaha. tamaw aku. mattop nak tauk mana? mash teguh di hati ini. hahahaha. tak aman ngat tengok wayang. cina blakang hingaq! wat panggung tu cam bapak depa pnya. hat lawak sikit2 depa gelak sungguh cam nak reban kerusi. satgi dok wat manja2. ish! taleyh blah sunggoh.

habeh tengok wayang. melantak kat uno cafe. pahtu memulakan operasi mencari kasut. 3 kedai tak silap aku, aku ronda. hahaha. kedai yang terakhir baru ada yang menyentap kalbu. haa! inilah pilihan hati. kali ni taleyh beli hat mahai2 ngat. nak shopping lagi nanti! kasut takpa. sekupang pun leyh jadi. nak letak kat kaki ja..kesah pa. len ar badan ngan pala ni. aset penting. hahaha.

pahtu. balek.

okeh. tak larat dah aih. mata 90kg dah. nak pi tidoq! esok keja.

0 komen di sini:

Post a Comment