CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Thursday, December 16, 2010

Happy Birthday Mama!

this is the most special entry, exclusively for my lovely hot mama, Hanializa binti Abdullah. :)


Mama, you are 43 years old!

Masih muda bagi ijan. hehehe. jeng jeng jeng.

Happy Birthday to you..
Happy Birthday to you..
Happy Birthday to mama..
Happy Birthday to you!!

yeah! akhirnya tarikh yang ditunggu tunggu iaitu 17 Disember 2010 pun sampai.

minggu depan kalau ijan keluaq insyaAllah ijan beli hadiah kat mama narh? tapi ijan taktau nak beli apa. kalau mama keluaq pi alor setar mall tobat mama singgah fisrt lady. takkan ijan nak beli baju kurung untuk mama kat situ. pergh! harga tebeliak bijik mata aih. ijan keja tak sampai 3 bulan.. hehehe. takpa! nanti ijan tengok la apa2 untuk mama narh. insyaAllah ijan beli aih. dah banyak taun ijan asyik wish saja. biaq taun ni ijan beli ok.

ingat dak waktu ijan sekolah rendah dulu. time kecik2 nuh, 8-9 taun. hahahaha beli hadiah pemadam kat mama. kadang kadang beli buku nota kecik hat yang cover princess kat depan nuh. hahahaha gila betoi. ada gak beli pensel picit yang ada gantung gantung kat hujung dia. yang lawaknya beli pemadam ada gambaq dinasour, gambaq bendera. *rasa nerd sat. pastu dah besaq sikit. 10 taun. ajak abah pi kedai runcit hat yang betoi2 runcit. beli jam loceng kut. tak pun beli kotak hat dalam tu ada cermin & patung kecik2 nuh.

err. nak buat confession secara live di sini. huuuuu tarik nafas panjang2. sebagai anak yang ketiga mama neh. daripada 6 orang adik beradik semuaa. maybe I'm not your best daughter. I'm not good enough. result exam pun makin teruk dan tak dapat buat mama bangga & happy lagi macam result pertengahan tahun ijan. walaupun mama kata, "Buat apa nangis dapat number 5, not bad." err err. ijan tau memang bad pun tapi mama saja kata lagutu kan takmau bagi ijan rasa teruk sebab mama tau nanti confirm ijan kena marah ngan nenda punya ;'(

whatever people said about you, you are still my Mama and always be my Mama. jahat, baik, tak sempurna, apa saja, di hati ijan mama tetap nombor satu dan tak ada langsung yang dapat gantikan mama. jadi salah seorang anak mama ialah anugerah yang paling berharga buat ijan. dapat kasih sayang mama ialah suatu kesyukuran yang tak dapat diungkapkan dengan kata kata.

ijan tau mama penah nangis sebab ijan. your daughters memang selalu make a lot of troubles. tapi mama tetap sayangkan kami. mama tetap jaga kami.

ijan dah taktau nak cakap thank you macam mana. taktau nak ucap sayang mana.

tapi ijan tetap nak cakap.

Thank You, Mama.
I Love You So Much, Mama.
Happy Birthday, Mama.


ikhlas tulus hati daripada,
Siti Silmina 'Izzan binti Mohd Pauzi
you are the most wonderful and amazing mama in the world.
I love you so much.
Happy Birthday :')


4 komen di sini:

Aina Shobri said...

anak mithali :) wish yr mum a happy birthday fr me nah, cik petak.

Sil said...

hahaha mithali kah? ok ok nanti kami wish-kan :)

King Fabulous said...

so sweet.. sweetye chocolate tuu...

Sil said...

ape yang betui2 sweet ni? chocolate ke post i?

Post a Comment