CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Saturday, November 27, 2010

When I said you are hypocrit, don't deny.

KAWAN?

TEMAN TAPI MESRA?

apa apa jelah.

fuhh, memang cukup pantang orang buat aku macam ni. tambah pulak kawan aku sendiri. gila babi *ops maaf termencarut*. huh muka bajet baik, perangai control habes tapi rupa rupanya tak ubah macam penipu. kalau ada anugerah budak hipokrit memang tak teragak agak lagi DIA akan dapat dengan senang tanpa halangan. perangai adik beradik semua pakat sama. useless. pakat pakat hipokrit dan penipu. hobi menyakitkan jiwa orang lain. gilaa.

online facebook tadi. ada friend requests. satu hamba Allah kaum Hawa ni add aku. ahh, kaum Hawa. aku approve saja tanpa ragu ragu. pastu saja galak gatai bukak profile dia, tak salah kan tengok sapa yang add aku. tapi aku tadak la post menatang haram apa pun kat wall dia. saja nak tengok segak ka dak. boleh la tahan. bukan bukan tapi memang comel gilaa. segak, putih melepak, kira cun melecun lah. tapi aku tak hot kat minah ni pun. aku hot kat sorang hamba Allah yang aku ternampak kat wall minah ni.

ergh. aku ingat dia baik gila. memang bajet habes la mamat ni. sebaik la aku ni pandai, tak buat keputusan paling NAK HARAM sekali. kalau dak jenuh aku merana seumur hidup. menyesal tak sudah. aku tak sangka dia boleh buat cemni. kalau tak pun, at least boleh jadi salah sorang member kamceng aku. tapi NAAH, Allah nak tunjuk depan mata. Alhamdulillah. terima kasih kawan. bukan senang nak bodohkan aku. what a nice try, dude :)

aku cuma habaq kat sorang ja member aku sapa hamba Allah yang malang tuu. mohon kerjasama, aku takdak keinginan nak heboh sapa mamat tu. apa yang aku bagitau ni sekadar luahan geram aku. dan tolong jangan paksa member aku tu bagitau sapa hamba Allah tersebut. harap semua paham. dan insyaAllah setakat ni saja aku mengutuk hamba Allah tu. aku takmau pikir dah pasal benda ni. cukup sampai sini jaa. buat sakit jiwa dan sakit otak. aku tak doakan jadi apa2 buruk kat dia. cuma aku harap satu hari nantidia sedar apa yang dia tengah buat. dia akan menyesal, aku jamin.

aku harap dia satu satunya kawan aku yang buat aku cemni. aku harap kawan kawan aku yang lain semuanya sayang aku. betapa sakit jiwanya bila tengok member kamceng sendiri wat perangai harjad laguni.

untuk member member tersayang.
jangan terasa nah. aku tak kata kat hampa pun. hamba Allah ni memang tadak kena mengena ngan hampa, mungkin hampa pun tak kenal hamba Allah ni. member aku semua tip top..pakat pakat femes semua. bukan cam DIA. tak glamor pun.haha. aku sayang hampa la..

;(

5 komen di sini:

topz said...

tip TOP!!
mattop!!
huahuahuahua

Sil said...

hahaha..semestinya TOP :D

King Fabulous said...

firstly, adakah gila babi tu carut? tak tau plak...
secondly, ni lagu ape ek? bgtau tajuk dan singer sekali...
thirdly, nak khidmat motivasi hidup dari king tak?? he he he [wat muke bajet macho]
finally, ermm, i tengah sedeyh lagi ni... u taknak pujok ke?

Sil said...

rasanya tu mencarut kot..ntahlah..
ni lagu yakinlah aku menjemputmu..kangen band.
khidmat motivasi? nanti jelah..
tengah sedih? bila i tanya u cakap takde problem..mana satu betul ni?

King Fabulous said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment