CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Friday, November 26, 2010

boring.

semalam pegi makan kat pizza hut. masuk tu, semua pakat tengok. pasaipa taktau? cering gila. pastu nampak satu family ni, eh eh macam kenal ja mamat sorang ni. ohh ya, senior form3 aku. salah seorang senior yang aku agak meluat. hee. lepastu kitorang pun jalan jalan cari tempat duduk. bila dah jumpak, FULAHMAK! hehehehe aku jumpak siti khadijah laa. aku salam ngan mak dia. tapi sayangnya abang2 dia sorang pun tadak. cuma ada adik dia saja. so kami pun duduk sebelah diorang:) hehehe syok syok.

tunggu orang amek order memang sat gilaa, almost half an hour, haha. then bila dah selesai amek order satu masalah lagi kena tunggu pulak makanan sampai. adoiyay time tu dah pukul sepuluh malam, perut dah berdendang lagu ramlah ram, kenyang gila. haha. kak cik pizza hut tu hantar mushroom soup dulu. wah wah wah lama gilaa tak makan. balun laa aku, dahla kenyang sangat.

tapi bila pizza dah sampai aku sempat makan 2 potong ja. adoih tak puas. aboy memang memahami. dia kata kalau tak kenyang pegi beli kfc. hahaha ni yang gumbira ni. aku ngan kakak aku pun pegi la beli zinger burger 6 ketul. gila sejuk, freezing aku dok dalam tu. taktau pasaipa tiba2 boleh sejuk sangat. haha. selesai tu pegi uptown. uhh, meluat gila pi sana. itu ialah the first and the last time, aku takkan pegi sana lagi. hui, geli geleman. sungguh tidak suka.

sampai rumah 11.30malam, rilek kejap dan online facebook. hahahaha ada member tag satu gambaq ni kat aku, lawak gilaa tapi aku suka. haha. kalau nak tengok sila jenguk profile saya:) hehe. pastu tetiba semalam mood boleh terosak pulak. rasa cam nak marah semua orangg ja.

hari ni, kerja macam biasa. pastu balik, pengsan kejap. besiap siap nak pegi saina. sepanjang perjalanan, aku amek gambaq semestinya. hehehe. sampai sana rasa sunyi semacam. ohh patutlaa. semua pakat balek, tinggai budak2 spm jaa. habes makan abah pegi surau. hahahaha aku, kakak, adik, dada, aton & dina main baling2. baling ais, baling kulit buah delima. syok ooo. tempat luas kat situ memang sesuai. tambah pulak orang tak ramai. lari, ligan, lompat, gelak, jerit, semua ada. hahaha lama tak buat perangai kanak2 ribena. syiok:) sebelum abah pi surau ada main ngan abah gak. tapi biasala abah nak cover macho. hahahaha lawak.

selesai semuaa, hantar kakak kat dataran asrama. ada sekumpulan student dok main sepak takraw tak silap aku. pastu ada sorang mamat pakai baju hitam dok bajet. hahaha. bila dia perasan kereta abah masuk dataran dia teruih stop main pahtu dok usha tak lepaih. aku buat muka bodoh aku jalaa. takkan nak sengih kot? harem cering koot, hahahaha.

balek, singgah giant, then pegi rumah makteh. beli kasut dada & aton then balik:)

so here I am now.

going to offline facebook & blog sekarang ni, so goodbye:)

3 komen di sini:

King Fabulous said...

seronok bila membaca, seronok bila berimaginasi, seronok bila terbayangkan muka u yang lucu bila u menceritakan segala macam aktiwiti yang berlaku sepanjang hari-hari u yang indah, yang terbaik dan yang menyeronokkan, tak macam orang ni... huhuhu huwaa!!! :'(

Sil said...

alah u.. asal ni.. bile i tanye selalu u tanak citer..

King Fabulous said...

:(

Post a Comment