CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Sunday, November 21, 2010

perjumpaan semula.

hari ini seperti biasa, aku bangun 5.30pagi untuk pegi kerja. taktau kenapa pagi tadi rasa mengantuk menguasai aku. lepas breakfast, aku berura ura nak letak kepala kejap sebelum abah mai amek. elok saja aku letak, "PIN PIN!". adooi. dahla sambi aku letak kepala tuu aku pejam mata sekali. tetiba tekejut dengan bunyi hon Viva yang nyaring tuu, biul kepala otak. rasa pening semacam. aku gagahkan jaa. semata mata nak kumpulkan duit. banyak barang yang aku PERLU beli ni. hehehee. ulangan, PERLU yeah :)

kat kedai hari ni, mulanya tak ramai sangat. dah nak dekat tengah hari tu memang ramai gilaa. sekali tengok dalam buku order JUMBO SAUSAGES 13. hahahaha tudiaa! banyaknya. tugas aku, macam biasa. cuma aku ada jumpa 1 family ni, customer abah, adoiyai perangai cannot go. rasa cam nak lenyek lenyek jaa jumbo tuu kat muka depa semua. banyak songeh. ingat aku kuli? memang betui CUSTOMER ALWAYS RIGHT. tapi depa tadak hak nak arah aku buat ini buat itu. huui! mama pun takpenah buat aku cemtu. macam macam diorang complain. itu tak kena, ini lambat, itu tak sampai. WOI! INGAT HANG SORANG CUSTOMER KAT SINI? dok arah aku. buat sendiri ahh. sial..

tetiba hari ni lengan aku saket gilaaa. rasa cam nak putus uraat. mungkin sebab aku angkat pinggan banyak kot? tau sajalah pinggan abah. dahla kaca, maha berat. haiyo. tapi takpaa! angkat pinggan ja. bukan kayu. hehehe. redha redha. bersusah susah dahulu bersuka suki kemudian :) syaza ngan mattop dah calling calling aku, tanya pasai kenduri. sabaq sat darling darling sekalian, saya tengah berjuang menghabiskan kerja...(aceceh)

balek tu, aku besiap apa yang patut, aku pilih baju kurung & tudung warna koko nak pegi kenduri syaza. lepas besiap, macam biasa, PIN PIN. hahahaha. sampai rumah syaza, nampak la dua mangkuk ayun dok besidai kat bustop. sapa lagi kalau bukan DALILOS ngan aby. hahaha. dalilos dok tunggu hero dia, aby pun dok tunggu K.A dia. hehehe. aku? alah tunggu member ja. buat cemana. aku tak jumpa lagi jodoh aku. haha. akhirnya, encik faris pun sampai. satu benda yang telintas kat kepala otak aku ni, TINGGI. aku yang pakai wedges 4inch setengah pun masih rendah. tambahla DALILOS. hehehe.

besuka suki kat kenduri syaza. mattop ngan member dia (wallahualam nama apa, wan kot) dok tercerink cerink. hehe. jumpala abang comot (aceceh), jijie ngan kerang. jijie capik, accident. tudiala! gigih nak buat drift. kan dah kena.

4.30 petang, aku pun balik. malas nak ikut abah pegi hantar kakak kat saina. untung aku hari ni, dapat hadiah. adik bagi bear baru kat aku. yeah! teddy ada kawan baru! warna puteh. comel ooo. hahahaha :D sampai rumah, berilek rilek dulu. lepas penat. pastu online facebook :) agak membosankan. layan picnik kejap. edit 4 gambar. penat ahh. last sekali aku menghadap cupcake ni. hehehe. malam nanti insyaAllah kalau rajin aku upload gambar kat kenduri syaza.

kalau tak rajin? hehehe.

*DALILOS. segak bergaya encik faris tuu. TINGGI. hang pulak, KECIK MOLEK. hahaha tapi memang sepadan. dua2 puteh. aku tumpang gembira. sayang hang :)

*aby. cantik K.A lukes. betuah hang dapat "encik" yang puteh melepak, pandai lukeh dan femes tuu. tapi aku tak bekesempatan nak jumpa dia. hehehe

2 komen di sini:

Post a Comment