CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Wednesday, November 24, 2010

pengsan.

salam 1 Malaysia. hahaha. sekarang ni aku tengah 'fresh' ni. heh. tadi balik kerja, pegi melantak dulu dengan abah. peh kenyang gilaa. sampai rumah lebih kurang pukul 1 lebih. rilek rilek dulu atas katil, tunggu turn nak masuk toilet. masa aku tengah berilek tu la tetiba boleh terlenaa. lamaaa oo. aku taktau aku lena pukul berapa tapi yang pastinya aku bangun sharp pukul 6. hahaha! pengsan habes. tengok phone, ada 2 missed calls and 1 new message. standard ar, sapa nak text aku. tobat aku tak reply punya, kredit pun tadak. hahahaha.

bangun tuu, terus masuk toilet. taknak guna shower, nak kasi sejuk sikit. adoih segar gila. dan sekarang ni aku dengan gumbiranya tengah menghadap laptop, aku dah tidur sepuasnya. sekali boleh pengsan memang lama gila. dasyat kaan?

dan sekarang ni, tengah lapar. wahai perut, sabaq sat nah. hehe.

haa tadi online facebook. ada sorang hamba Allah ni post dekat wall aku. MACAM AMEK GAMBAQ KAT TEMPAT KESUKAAN SETAN JE. amboi! sesedap hati sesuka rasa nak mengata kat orang. ek elah setakat amek gambaq dalam toilet tu standard ar. bukannya toilet tu kotor pun. nama pun toilet hotel. kolot la mamat tu. suka hati aku la nak amek gambaq kat mana pun. jeles la tu sebab aku tak ajak dia? dahla kolot, kecoh pulak. poyo lagi...cannot go betui.

aboy kata nak pegi pizza hut malam ni. tapi tak jadi, keluar esok pulak. hahahaha baru ingat nak melantak. tak kesampaian la nampaknya hajat aku yang suci murni ni kan:)

then sekarang aku dah kehabisan idea nak tuleh apa. nak pi tengok tv laah. bye bye semuaa.

*untuk budak SPM, good luck untuk sejarah esok.

1 komen di sini:

King Fabulous said...

asal rase cam kontot je karangan u kali ni... btw, tulun bagi tau name fesbuk mamat yg cannot go tu.. dah lame tak makan penumbuk ke? ke tingin sangat makan nasi gune tube, tak pun dah lame sangat idup...

Post a Comment