CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Tuesday, November 23, 2010

1 disember, shopping, tusyen, PMR....?

hello dearest readers and followers :)

cuti sekolah kali ni agak menarik. sebab tak boring. aku takla jadi cam cuti tahun tahun sebelum ni, terperap kat rumah macam orang bangang dan bengong. macam macam yang aku buat. tapi takdakla macam sangat. hmm.

tadi kat kedai. kak nurul tadak. ada aku, abg hisham, adik ngan abah. ek elah baru aku tau perangai abg sham tu kelolo nak mampoih. rasa cam nak hempuk ja. hahahaha. ingatkan mamat control tu sombong...tapi dak la sangat pun. maybe dia cuma cering, macam aku jugak. hehe. tapi ada satu pakcik cucuq sebelah abah tu memang lawak gila. perangai ntah apa2.

27november ni, nenda nak pi KL. aku tak ikut. abah pun nak pi KL 1 disember. nak ikut dak taktau? rasa macam malas. boringg ah. dok sini lagi syok. tapi taktau. kalau boleh takmau dok sana lama lama. rimas aku. dahla aku dapat surat, tusyen inovasi untuk persediaan form 3. start 9 disember kalau tak salah. bila tanya abah, abah kata alah mula tahun depan laa. aku diam ja. adoi. delima. hahahaha

aku sekarang macam biasa dalam proses pengumpulan duit. setakat ni boleh dikatakan agak lumayan laa. setengah nak simpan, setengah lagi nak berpoya poya. haa! kepada member member aku. bersedia untuk menerima ajakan aku, teman aku shopping yeah. hahahaha.

kadang kadang dalam aku dok bersuka suki berangan angan nak shopping, teringat pulak kat PMR. adoi. menakutkan laa. macam cik petak kata, dalam a few months saja lagi. boleh dak kalau tak amek PMR dengan alasan TAKMAU? hahaha. pahtu selamba badak amek result yang sangat gempak, iaitu slip yang kosong. stai. haha.

takpaa. cuti kali ni padat. pandai pandai la aku bahagikan masa. shopping complex, jangan risau! aku dan member member akan tetap singgah untuk membeli. duit, aku akan cari dengan tulang empat kerat yang ada ni. ada jugak member yang offer nak tengok wayang la, boling la. insyaAllah, aku tak akan hampakan. bukan selalu boleh hangout ceni kan. taun depan memang risiko tinggi takleh keluaq. mengadap buku jaa. hahahaa.

aku akan umumkan aku nak pi ka dak KL tu nah? (aceh macam top sangat aku ni)

kepada member member tersayang, kalau ada plan apa apa nak keluaq, inform aku pasal tarikh dan tempat yaa. aku akan usahakan, insyaAllah.

okeh, see you tomorrow.

*budak2 SPM, good luck untuk english esok. :)

2 komen di sini:

King Fabulous said...

cuit kot mana pon syiok.. hahaha
p/s kalau u pegi kl, kemsalam kat farid kamil, cakap kembar die kemsalam...

King Fabulous said...

cuti, bukan cuit, salah type tuuh... :)

Post a Comment