CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Sunday, October 17, 2010

unstable mood.

ada masa kita gelak sakan tak ingat dunia, ada masa kita marah bagai nak berapi kepala otak, ada masa kita sedih dan meleleh air mata sampai satu baldi.

lumrah manusia. semuanya ada perasaan. sedih, marah, geram.

apa yang aku rasa sekarang ialah, sedih. aku taktau kenapa aku patut rasa macam ni.. sedangkan aku pun tak pasti sama ada dia hanya sekadar singgah untuk membalas apa yang aku dah buat ataupun dia benar benar menyayangi aku.

lately ni, terutamanya malam ni, aku jadi sensitif gilaa. pantang silap sikit, mesti kena hambur punya. tak pun, aku simpan dan layan sorang sorang. hmm, apa kena hah? mungkin ni normal, untuk perempuan. aku pun taktau.

waaaa, huuu, rasa macam nak nangis..


dia tak sayang aku pun... dia tipu aku saja.. dia sengaja nak main main dengan aku.. dia nak memperbodohkan aku.. dia KEJAM!


bencinyaaa!!

11 komen di sini:

Afiff Aiman said...

siape kejam? da ade rekod jenayah ke? bekas banduan ke?
siape yg memperbodohkan you? tah ke die yang bodoh.. tak pergi sekolah kot..
siape nak main-main dengan you? meh kite maen ngan die.. maen aci nyorok ke, aci ligan ke..
siape tipu you? die ingat die tipu dalam exam tu macam die tipu orang? orang ade hati dan perasaan, tapi kertas pekse tak..
siape tak sayang you? KAMI di sini sayang you very much..

Sil Izzan said...

dalam banyak banyak soalan you..jawapan i, I TAKTAHU..

you, betul ke ramai yang sayang I..

Afiff Aiman said...

u lucky bcos u still have lovely frens... but me... only have frens and i dont know whether they r loving or not... (; [sedeyh dalam senyuman...]

Sil Izzan said...

alahai, biar je kat diorang, i sebagai kawan, tetap sayang you. :)

Afiff Aiman said...

thanks sebab sayang I... terharunya... terharu!!! ♥(;...

Sil Izzan said...

no biggie. :)
kepada kawan kawan yang tak sayang you tuu. you buat bodoh jee, and stay nice with them, jangan kasi tumbok penerajang dan penampa. kang diorang lagi meluat you.

Afiff Aiman said...

owkey, tengs for the 'nasihat'.. love you BFF?

Sil Izzan said...

afif, tu sebenarnya LOVE YOU BFF? atau LOVE YOU BFF!

lola™ said...

ang buat2 pham dh la ct oiii...

King Fabulous said...

ntah laa cek sil.. pileh je laa yg mne satu pon... :)

sarah afifah said...

tak tau tak tau

Post a Comment