CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Saturday, October 16, 2010

friends,,

special for my lovely friends,
kita kawan dunia akhirat insyaAllah. kawan kawan yang aku ada sekarang tak mungkin ada penggantinya. setia bersama bila aku senang dan susah, bila aku gelak dan nangis. ucapan terima kasih takkan mampu untuk membalas semua pengorbanan dan jasa semua. ayat SAYA SAYANG AWAK takkan boleh menggambarkan betapa sayangnya aku kat semua kawan kawan aku. :)

dalila athirah binti n.hashim
- unpredictable
- kadang aku hairan, awat rajin ngat buat maths? haha
- sedang bahagia bersama FARIS PAKKOB
- kegegehan terserlah
kita kawan sampai bila bila ya? jangan lupa bagi semangat setiap kali aku nak mengorat hafizi. hahaha.

syaza masturina binti shamsuri
- aku tabik dengan kesetiaan hang.haha
- gilaa punya orang, gelak sakan!
- bab bab lelaki, hang orang petama yang aku cari!
- suka buat muka comel. suka merajuk. tapi aku sayang jugak.
pedulikan apa orang cakap kat hang, TOUCHING kah, SUKA MERAJUK kah, MALAS kah, yang penting hang kena tau aku tetap sayang hang.

nur zuriyaty binti makmur
- kepala otak gila gila
- gelak paling buas dan ganas di abad ini!
- suka jual mahal. hahaha
- sunyi kalau hang tadak!
sakan hang noh bersama k****** a*****. hahaha. sweet gilaaa. ily aby!

siti khadijah binti dzulkifli
- cakap terlebih jujur, tiada penapisan!
- suka marah aku. waaaa!
- lawak spontan. memang mampoih la kalau hang wat lawak..
- kita LAWAN dan kita KAWAN. lawan dalam exam, kawan sampai bila bila.
hang kawan yang memahami aku. tapi aku takut dengan hang, sebab hang memang jujur terlebih! cakap main lepas! tapi tu yang buat aku sayang hang sangat sangat.


nur sarah afifah binti tajul annuar
- kawan yang sporting dan best!
- aku confirm gelak guling2 kalau dengaq hang gelak!
- sarah yang tiada pengganti untuk aku :)
- aku happy kalau hang happy.
aku kenal hang tahun 2008. baru dua tahun. tapi aku rasa macam kita dah kenal lamaaaaa dah. sayang sangat <3

muhammad syafiq bin herman
- besties terhebat!
- hang selalu ada time aku sedih, even pagi buta!
- aku harap hang sentiasa happy, tamau moody2. :)
- makin smart..
dari sekolah rendah sampai sekolah rendah, aku bangga sebab aku jadi salah sorang besties hang. tiada pengganti, memang besssst :)


muhammad syahmi bin abdullah
- kawan lelaki yang agak 'istimewa' :)
- selalu bagi hadiah dan macam2 lagi kat aku.
- dia selalu ada kalau aku mintak tolong.
- setia menanti. hehehe...
ct harap kita kekal kawan rapat sampai bila bila ya...

kawan biar beribu, kasih biar satu.
friends forever, boyfriend whateverr *CIPLAK AYAT SARAH.
gelak, nangis, susah, senang, sakit, sihat, sentiasa bersama.

6 komen di sini:

lola™ said...

hehehe.... suka..
:D

Sil Izzan said...

hehehe.. ;DD

mr.okey.dokey said...

wow , terharunyaaa :'). thanks sayaaang hang <3

mr.okey.dokey said...

btw , segaaaaknyaaaaaa syazaaaaaa . hahahha

sarah afifah said...

ayat aku nmpak :P haha

Sil Izzan said...

syafiq; sayang hang jugak. btw syaza sorang ja yang segak? hahaha

sarah; well. hahaha. aku dah siap sedia menayang namamu.

Post a Comment