CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Tuesday, March 22, 2011

Perfect?

*assalamualaikum*

hoyeah hoyeah. setelah tk update kemaren. hari ni aku kembali!! hahaha. sebelum tu, kepada para lepasan SPM yang akan mengambil keputusan pada hari esok, Rabu 23 Mac 2011 iaitu :

Siti Sarah 'Izzan, Aliff Iqbal, Muhammad Khairul Hazwan, Siti Athirah Aniya, Husni Ideris, Hazayiad Othman, Syazana Sopian, Nadia Abdul Malek, Awin Zulkifli, Azri Jasmi, Shafawati, Zhafarina, Abdul Aqim, Husna Mukhtar, Annea Hilmi, Haikal Afif, Yasin Ahmad, Uzaid, Muhd Kimy, Suffian Bahador, Izzat Ramli, Khawarizmi, Masliyana, Faten, Hanna Zuki, Hazarul dan sebagainya.

Ucapan good luck dah tak berguna. Semoga tabahlah menghadapi apa jua keputusan. Doa tetap menjadi iringan :)
i
Okay. tk payah susah susah nak menambah-cuak kan budak lepasan SPM yang akan mengambil result esok. budak budak PMR kena sedar diri yang PMR akan datang lebih kurang enam bulan SAHAJEEEE lagi. yaaa tambahan aku ni yang agak tersangkut dengan beberapa subjek. hah! cerita pasai PMR. tadi dah dapat result untuk subjek mathematics. yeahh aku gembira sebab tak fail yang macam aku sangka. hahaha atas urat SAHAJEEE. 44 per 100. haha gred? of course lah D. okay la alhamdulillah. at least tkdak la cacat terok result aku. setakat ni 4A1C1D *sumpah buruk gilaa.

tadi kat sekolah agak membosankan lah. tahniahla diucapkan untuk Mr. Chin sebab beliau dah pandai buat lawak la ni. beliau kata testes kena pakai blazer (scrotum) barulah testes tersebut bertamadun. hahaha. comel la cikgu ni buat lawak kan. kalau tk lawak tkpa. tapi bagi aku dan DALILOS, ianya tetap suatu lawak yang mampu membuatkan kami gelak.

lepastu BM dan bla bla bla. sumpah aku meluat tahap gila babi kat Lim Joe Shin dan minah senget member dia tu. dahla hingaq nak mampoih. tk hormat cikgu langsung (bajet macam aku baik sangat tapi amoi ni sampai tahap hariaq). pikiaq kelaih tu mak bapak dia punya kot. aku pon bayaq yuran nak belajaq kat sekolah tu, bukan dia sorang. dah bengap, buat cara bengap. setiap hari kalau tk dengaq amoi ni menjerit memang tk sah. dasar LESBIAN GILA. amoi paling barua harjad penah aku jumpak -,-

okay dahhh. tadi kan masa nak tunggu paper maths, ada satu benda yang nak buat aku gelak tapi tahan SAHAJEEEE sebab aku kesian. hahaha. DALILOS teyak sebab telampau takot!! yeahh. budak brutal teyak. mula aku tengok dia ni macam bajet saja, dok buat bodoh lagi walaupon masa tu aku tengah takot nak mampoih. so aku tanya dia. "wei hang tk takot ka?" dia kata takot r. aku pon ok fine. tkpala. bila cikgu panggei nama aku, teruih aku bangun cepat cepat sampai kerusi tebalik ke belakang. beg tebalik. aku buat tktau ja. SYAZA YANG TOLONG ANGKATKAN. hahaha.. bila tengok markah, spontan aku jerit. "WAHH!! LULUS!!" sengih lebar.. alhamdulillah. DALILOS lambat dapat paper sebab cikgu tk habeh mark lagi. sampai teyak kawan sebab nervous sangat. cuak aku. ahahahak. lawak! pakkob oi! hang teyak dak kaki patah?? awek hang tunggu result pon meleleh ayaq mata woi..haahaha

okaylah. tu la penutup entri untuk kali ni. DALILOS berbanggalah sebab hang jadi tajuk utama untuk penutup aku. hehehe.. belanja aku ayaq besok. jangan lupa bayaq duit kut yang dah belambak lambak hang tk bayaq tu.

*sorry DALILOS. aku tktau nak tuleh pa. tetiba teringat kat hang. so..ceritalah pasai hang.hehehe..rindu mattop.

2 komen di sini:

nur almas said...

tobat abg cekk terasa bangga apabila nma dy terpampng dalm tuh aih!

Silminos said...

haih. sapa abgmu almas oi? habaq mai sat. hehe :P

Post a Comment