CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Friday, December 3, 2010

sleepybird :)

now dah 11.37pm, baru terhegeh hegeh nak masukkan entri. aduuh, tadi petang ada buat something new kat blog ni, then texting, online & terus terlelap! fuuh.. hari yang sangat meletihkan.

hehehe. kalau perasan, ada page baru kaan? HMH ; SSIMP. kalau rajin silalah visit. kalau tak rajen buat bodoh sudah :)

kali ni entri pendek jalah. penat & mengantuk. hehehe. SLEEPYBIRD <3

aku yang paling kecik comel dok tidoq tuu.
dia pulak yang pakai cap, seluar, baju & kasut biru.
dalilos yang warna pink tu.
sapa sukarelawan nak jadi itik?
anjing tu biarkan saja.

hehehe. good night mr.pocoyo toek!


3 komen di sini:

dalila aka dalilos said...

aku cmna tapa..

Sil said...

aceh! comei apa wey gajah tu. hahahaha :)

topz said...

ala sian kt dy,,bg dy itik ja la,,itik tu sengih mcm dalilos

Post a Comment