CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Friday, October 29, 2010

sweet dream :)

tadi pagi, pukul 5.30 pagi aku diganggu dengan bunyi CLUB CAN'T HANDLE ME. alaaah, alarm pulak. tutup, tidoq balik. syiok syiok aku bumbum dengan selimut tebal kesayangan aku warna purple, bantal dua bijik. nyam nyam..memang nikmat. sedang aku syok lena, aku diganggu sekali lagi dengan lagu GETTING OVER YOU. dengan mata stimnya aku tengok handphone. dua benda yang aku tengok kat handphone yang membuatkan bijik mata aku tebeliak ialah, ABAH CALLING dan 6.54 AM! ohh! lewat tahap mampos!

aku mandi secepat yang mungkin, sabun sabun dan rambut aku tak basahkan, kang tak sempat kering puloook, baju sebaik dah siap, main sarung jaa! aku keluar rumah dengan pakai anak tudung saja ala ala minah datin gituu, tudung beg buku kotak pensel semua di tangan, stoking dalam kasut dan aku main pakai ja. hahahaha sebaik tadak orang. maluuuuu kot. hodoh gila keadaan aku time tu! masuk keta kena POT PET POT PET dengan abah. alahai..tebalkan telinga saja. kena marah pun abah tetap bagi duit RM10.. hehehe saaaaayang abah!

pi sekolah, ada ceramah, tong teng tong teng.. besh jugak, ustaz tu dok wat lawak ntah apa apa. hahaha gelak la jugak. yang sakit hatinya budak pagi semua pakat pakai baju sukan, jeans, ketat pulak, selendang pun ada. hoi tak puaih hati betui.. sesi petang semua alahai, skema gila pakai baju kurung sekolah.. hadoi laa.

pahtu ada meeting krs, bincang pasai CAMP! wuuuuu syok syok. tak sabaq gila aku. yang kak ana, comot ngan jie dok wat perangai kelolo leh. hahahah cam pa g.

balek, destinasi utama aku ialah katil. piuuuu! terbang habes segala tudung dan kain. BUUUUM! katil begegaq. hahahaha aku nak bermaharajalela ataih katil ni. buat alarm nak tidoq 45 minit.ceeh! melalut sampai sejam lebih. hahaha syiok oooo. walaupun aku lapiaq tahap cipan aku sanggup takmau bangun makan nasik sebab syiok bumbum. nak tau pasepa? hahahaha

jeng jeng jeng, aku MIMPI :) best gilaaaa mimpi aku tu. aku mimpi kat sorang laki ni. kalau aku bagitau, confirm RAMAI YANG KENAL. hehehe malu lah ceeek. aduuuui la, sweet ooo mimpi aku! sampai aku bangun, pi pokok sena, dok dalam keta dan sampai sekarang dok tebayang bayang mimpi tu.

aduh aduh, aku pegang tangan diaa, aku genggam tangan dia, dia genggam tangan aku balek, aku pujuk diaa, OHHHHH!

sukanya! ini baru pegang tangan. cemana la lelaki dapat mimpi kan, mesti syok. eeee aku suka aku suka! ahh tak kesah la apa orang nak kata kat aku, ELEH MIMPI JE PUN, SYOK LEBIH. ALAAH GEDIK LA MINAH NI, MIMPI PUN NAK KECOH. ada aku kesah? ini mimpi aku, so aku ada hak nak syok.

my sweetdream :)

wuu..........

4 komen di sini:

dalila aka dalilos said...

mcm taw ja spa ang mimpi weyh....
hehehe

King Fabulous said...

rumusan daripada karya 8 perenggan ni adalah tentang you mimpikan seorang lelaki, yg mungkin di'admire'kan oleh you... betul tak???

Sil said...

dalilos; sengap sengap! aku cekik hang! hahaha

afiff; I tak admire dia pun.. :)

King Fabulous said...

ye laa tuh... =,='

Post a Comment