CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

silmina. shopaholic. novels. eating. talking.

nama diberi siti silmina 'izzan. dikurniakan minat untuk membeli belah. dianugerahi hobi membaca novel. masa diluangkan bersama makanan. aktiviti kegemaran ialah ber-pot-pet :)

Followers

Thursday, October 28, 2010

should I?

hai semua, hari ini silmina nak jadi skema. sil nak tanya ni. should I have a boyfriend?

apakah siapakah mengapakah?

hui, sil sudah jadi sewel macam syaza mocca. *ops syaza, jangan marah yeaa. sil bagi penerajang kalau syaza marah. hahahaha.

hmm, for the ladies, dalila zuriyaty sarah khadijah dan juga syaza, boleh sedekahkan sedikit nasihat, doa dan juga pendapat? actually sil teringin juga nak berBOYFRIEND ni, setelah sekian lama sil menyingle. hehe.

macam syiok pulak rasanya. dalilos sedang berbahagia dengan pakkob dia. hias meja tiap tiap hari dengan nama budak masam dia tu.

syazos pulak dah setahun berapa bulan taktiau dengan azizi bakaq. perangai pun dah sama naik, dua dua otak merapu. hahaha

aby tengah main tarik tali kasut tali rafia tali tracksuit dengan ehem ehem. hui hui tarik pi lah menatang apa pun depa memag sweet.

silmina pulak? hmm. no comment.

bye semua :)

9 komen di sini:

areth :) said...

perlu ? taaa .
penting ta ? taaa .
boleh mati kalau tada ? taaa .
nanti sakit hati kalut nk nangis ann ?
heee ;D

Sil said...

tak perlu? yea betul.
tak penting? yea betul.
boleh hidup kalau tadak? yea betul.
sakit hati & nangis? semestinya.

hmm, thanks for the advice. :)
kita tunggu pulak nasihat orang lain.

sarah afifah said...

aku , paham perasaan orang single, tapi, why not kan ada boipren, ang pun dah minat kat 2orang kan, amek salah satu.. aku tk nak peminat nag kecewa weyyh. ang dah syok kat dia , why noott ang tima dia?

dalila aka dalilos said...

bngga da nma aku...!
ehek! aku sowh ang try2 nan BUDAK yg ct khadijah
kta nma ang sma dgn DIA tu ang tamaw!
dy tu comey taw ark!

Sil said...

sarah; sat sat aku nak buat pengumuman aku suka kat sorang ja la ni. hehehe yang lagi sorang tu dak dah. leh leh kalau aku nak kat dia pun dia nak kat aku ka?

dalila; takkan aku yang nak try try.. ceqink la wei..

Hasif Mtp said...

tggu abis peksa hg nk pikiaq2,,nnti merana
hahahha

King Fabulous said...

assabarul minal iman, sesungguhnya sabar itu separuh dari iman, jika cik sil inginkan seorang yang mampu menyayangi cik sil setulus hati, berdoalah supaya cik sil bertemu dengan si dia, insan yang bertuah. akan tiba harinya nanti, cepat atau lambat wallahualam...

terima kasih kerana sudi membaca komen saya. ikhlas dari hati nurani yang suci saya. :)

Sil said...

hasf; hang macam nenek aku sudah! asyik remind pasai peksa! cekik mau? ahahaha tau la pmr tu dah habeh kanda ooi! hahaha

afiff; insyaAllah, thanks for the advice :)

King Fabulous said...

sama.. sama.. :)

Post a Comment